2020-10-30 07:38:57• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Egy apró félreértés váratlan és hatalmas vihart kavarhat az életében

Napi horoszkóp október 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A változó körülmények megbillentik a lelki egyensúlyát. Ne aggodalmaskodjon annyit, mert ez most könnyen megrendítheti az egészségét! A feszültséget vezesse le sporttal, vagy beszélgessen a barátaival.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold a Bikába lép ma este, ez remek hangulatot jelez. Ha nagyobb vásárlást tervez, elsőként mérje fel pontosan az anyagi helyzetét. Bármilyen vonzó legyen is egy-egy ajánlat, addig nyújtózkodjon, amíg a takarója ér!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Kezdenek felpörögni az események. Munkahelyén új megbízatást kaphat – első látásra gyerekjátéknak tűnik a dolog, de azért ne bízza el magát, mert váratlan akadályok nehezíthetik meg a dolgát.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A csillagok „talált pénzt” jeleznek, amit most akár szó szerint is vehet. Persze, az is előfordulhat, hogy váratlanul ajándékot kap egy titkos hódolójától… Egyéb jó híreknek is örülhet, a távolabbi rokonságból hívja fel valaki.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma jó párszor felidegesítheti magát azon, hogy a környezetében élők nem látják azokat a pofonegyszerű megoldásokat, amelyek szinte „kiszúrják a szemüket”. Higgye el, nem éri meg idegeskedni emiatt!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Talán egy pletykálkodó szomszéd, vagy kolléga okoz kellemetlenséget. Ne vegye túl komolyan a dolgot, az illető saját magát járatja le, anélkül hogy ön megszólalna… Természetesen azért nyugodtan visszautasíthatja az alaptalan vádakat!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Rengeteg tennivaló várja, de ha listát készít a teendőiről, és pontról pontra halad, mindennel időre elkészül. Sőt, a jól végzett munka jutalmaként még egy kis lazítás, esti program is beleférhet!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold a Bikába lép estefelé, ez jótékonyan hat önre. Az elmúlt napok megfeszített munkája után ma végre kicsit megnyugodhat, enyhül a feszültség. Kényeztesse testét-lelkét finom falatokkal, és ha teheti, sétáljon egy nagyot a természetben.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Egy apró félreértés váratlan és hatalmas vihart kavarhat az életében. Igyekezzen minél pontosabban fogalmazni, különösképpen akkor, ha épp a riválisaival beszélget!


Bak: XII. 22. - I. 19.

A mai nap kulcsszava az önkontroll lesz: csak akkor érhet el sikereket, ha képes fékezni az indulatait. Szüksége is lesz az önfegyelemre, mert sokan felbosszantják, főleg a késlekedés és a pontatlanság dühíti.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Felesleges köröket fut, talán meg kell ismételnie valamit, amivel már korábban végzett, vagy egy kis hiba miatt újra kell kezdenie a munkát. Ez természetes, hogy bosszantja, de azért ne hagyja, hogy teljesen elrontsa a hangulatát!


Halak: II. 19. - III. 20.

Szellemileg és fizikailag egyaránt remek formában van. Egy új kolléga érkezik a munkahelyére, akivel egyszerűen nem tud mit kezdeni. Hallgasson a belső hangra, és ha rosszul érzi magát az illető közelében, akkor ne barátkozzon vele!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: